De voetbaltas, wordt hij onderschat?

april 26, 2019 0 Door OMJoepenRien
De voetbaltas
De welbesproken voetbaltas

De voetbaltas wordt over het algemeen maar gezien als een stuk stof waarin alle benodigde spullen voor de wedstrijd in gedaan kunnen worden behalve die voor de 3de helft. Maar is de voetbaltas nou gewoon een stuk stof of is het meer dan dat?

Iedere voetballer kent het wel snel voor het trainen of voor de wedstrijd al je benodigde spullen voor het voetballen in de voetbaltas gooien. En vervolgens snel naar op de fiets springen en naar de voetbalclub fietsen. Dan nog even met de mannen achter een bal aanhollen en hopen dat je de bal zo raakt dat hij in de goal valt, of dit nou per ongeluk gaat of niet. Na deze bizarre inspanning van jou en je teamgenoten nog even onder de douche staan en vervolgens de training of de wedstrijd lekker af te sluiten door een of meerdere pilsjes achter de kiezen te gooien.

Dit alles zou veel minder makkelijk zijn op het moment dat er geen voetbaltas meer was.

Want hoe neem je je voetbalschoenen, kleren en handdoek dan mee? Alles zou in de hand gedragen kunnen worden alleen is dit super onhandig want hoe open je dan deuren en belangrijker hoe houd je dan na de wedstrijd je pilsje vast?

Toch zitten er enkele nadelen aan de voetbaltas. Het grootste nadeel zal voor iedere voetballer wel bekent voorkomen. Namelijk de voetbaltas is niet doorzichtig dus je kan niet zien of je iets bent vergeten. Het grote gevolg hiervan is dus dat je na het douche er best eens achter zou komen dat je je handdoek bent vergeten dus nat in je kleren moet gaan stappen of dat je je onderbroek bent vergeten en de keuze moet gaan maken of dat je in je bezwete onderbroek of zonder onderbroek tussen de mannen in de 3de helft gaat staan en zo naar huis toe gaat.

Een voetbaltas gaat door weer en wind met je mee (als je hem zelf niet vergeet) en zal altijd voor je spullen zorgen! Hierdoor is het een van je betrouwbaarste vrienden want hij zorgt ervoor dat jij zorgeloos naar het voetbal kan gaan en vervolgens met vrienden lekker de 3de helft kan vieren en dat je de volgende keer weer gewoon hetzelfde kan doen.

Dus wordt een voetbaltas nou onderschat? Een voetbaltas wordt vaak gezien als een simpel stukje stof die je spullen bij een houdt. Maar zoals hierboven te lezen is is het veel meer dan dat! Dus het antwoord is ja, een voetbaltas wordt zeker onderschat!